Rijbakberegening

Wat is de juiste bodemvochtigheid in een goede professionele rijbak? Niet te droog, maar zeker niet te nat. Een goede beregeningsinstallatie kan er voor zorgen dat de bodemvochtigheid van de rijbak in topconditie blijft.

De aanleg van rijbakberegening begint bij een op maat gemaakt beregeningsplan, gevolgd door een duurzame beregeningsbron!

Computergestuurd- of handmatig beregeningssysteem

Afhankelijk van uw budget en uw wensen kunt u kiezen voor een computergestuurd- of handmatig beregeningssysteem. Voor een optimaal comfort en efficiency kiest u voor een computergestuurd beregeningssysteem, waarin een automatische programmering ingezet zal worden. Op deze manier werkt de computer dagelijks het beregeningsprogramma af op de ingestelde tijden.

Echter, kent het handmatige beregeningssysteem maar één eenvoudige handeling, het opendraaien van de kraan. Wilt u bijvoorbeeld rijden in een vers beregende bak? Schakel het systeem in, net voordat u wilt beginnen te rijden en even later rijdt u op een perfecte ondergrond. De sproeiers worden in overleg geplaatst op plekken waarbij u tijdens het rijden geen hinder ondervind, bijvoorbeeld net buiten de rijbak.

Door onze kennis en jarenlange ervaring kunt u bij ons voor het hele traject terecht, van ontwerp tot aanleg.

Door onze kennis en jarenlange ervaring kunt u bij ons
voor het hele traject terecht, van ontwerp tot aanleg

Over ons